Vacatures Wijkraad

Op 14 november vond de jaarvergadering plaats van de Wijkraad Kleverpark.

Alle bestuursleden hebben aangegeven hun functie te beëindigen.

Zoals de voorzitter ook in een artikel in het Haarlems Dagblad memoreerde: "... vertrekken de leden volgens hem niet uit rancune of frustratie. Volgens de wijkraad is het tijd voor nieuw elan en, wie weet, een wijkraad 'nieuwe stijl'."

Daarover konden ongeveer 50 bewoners meepraten tijdens een debat onder leiding van Frénk van der Linden.

Ook aanwezig was wijkwethouder Merijn Snoek die de zittende leden dankte voor de soms al jarenlange inzet voor de wijk.

Maar ook gaf hij aan, met gebiedsverbinder Menno Evers, dat het fijn is dat er in een wijk een aanspreekpunt blijft voor bewoners en gemeente.

Soms als het geheugen, soms gewoon iemand die weet hoe de hazen lopen.

Hoe de communicatie van en naar bewoners moet lopen, daar liepen de meningen en gedachten over uiteen.

Facebook of een wijkkrantje, voor elk wat wils, zo leek het.

Er is dus behoefte aan een wijkraad, dus de functies zijn vacant!

Meldt u aan, wij zullen de lijnen nog open houden.